Flytning erhverv

Vores priser

Kampagnepris
kr. 716/timen

Opbevaring

Fra 499 DKK pr. mdr.

Mellem pakke

716 DKK pr. time

Stor pakke

1036 DKK pr. time

Lej flyttemænd

556 DKK pr. time

FLYTNING ERHVERV

Står jeres virksomhed over for at skulle flytte?

En flytning af virksomhedens inventar er tidskrævende og noget, der kræver ekspertise og god planlægning

Hvad koster det?

Vores priser starter helt nede fra 460 DKK i timen med 880 DKK i timen som den højeste pris på vores pakkeløsninger. Vi tilbyder forskellige løsninger, som er tilpasset forskellige størrelses flytninger.

Hvad er inkluderet?

Når du vælger en af vores løsninger, er du altid garanteret at have følgende med i prisen: Flyttemænd • Alukasse med lift • Brændstof • Forsikring • Flyttekasser • Ekskl. Moms

Forsikring

Med os som dit flyttefirma i Jyllander din erhvervsflytning dækket af en god flytteforsikring, som sikrer, at du og virksomhedens inventar er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Dækker det meste af Sjælland

Ligger dit firma ikke i Jylland, og er du derfor i tvivl om, hvorvidt du kan få vores hjælp til at flytte? Så kan du være ganske rolig – vi dækker nemlig det meste af Sjælland.

KONTAKT OS ALLEREDE IDAG

Få et uforpligtende tilbud

Vores flyttefolk er desuden udstyret med det rette materiel som sikrer, at flytningen sker hurtigt og effektivt. Det er i alles interesse, at flytningen sker så ukompliceret som muligt, hvorfor vi altid sender de flyttefolk afsted, som har størst erfaring og ekspertise inden for den opgave, du stiller.

FlytJylland sikrer den bedste flytteoplevelse

Med en stor og professionel erfaring med erhvervsflytning, er vi de bedste til løsningen.

100%

Tilfredshed

24/7

Døgnet rundt

1467

Flytninger foretaget

Jylland flyttefirma?

Hvem er vi?

Vi er et flyttefirma i Jylland, der har stor erfaring med at hjælpe private med at flytte. Gennem vores mangeårige erfaring er vi bekendt med, at det ofte er en ukendt situation, hvor følelser og bekymringer nemt kan komme til at fylde.

Hvorfor vælge os?

Erhvervflytning med os er en positiv, effektiv, professionel og billig oplevelse. Vi er et flyttefirma med stor erfaring inden for branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte.

Udsnit af vores kunder

erhverv1
erhverv2

Flytning erhverv

Står jeres virksomhed over for at skulle flytte i nye lokaler? Og kan I allerede nu se, at det bliver en tidskrævende og omstændig opgave? En flytning af virksomhedens inventar er tidskrævende og noget, der kræver ekspertise og god planlægning – og det er her, vi kommer ind i billedet. FlytFyn – Fyns Flyttefirma har nemlig stor og professionel erfaring med erhvervsflytning, som gør os til de bedste til at hjælpe jer med opgaven. Når du benytter os til at hjælpe med at flytte virksomhedens inventar, sikrer du dig, at flytningen bliver hurtig og problemfri samtidig med, at du skåner dine medarbejdere for tunge løft.

FlytFyn – Fyns Flyttefirma har nemlig stor og professionel erfaring med erhvervsflytning, som gør os til de bedste til at hjælpe jer med opgaven. Når du benytter os til at hjælpe med at flytte virksomhedens inventar, sikrer du dig, at flytningen bliver hurtig og problemfri samtidig med, at du skåner dine medarbejdere for tunge løft.

Hvad koster flytning erhverv?

Ikke nok med at vi og vores medarbejdere er erfarne og professionelle, så er vi også blandt de billigste på markedet, når det kommer til flytning erhverv. Vi tilbyder forskellige løsninger, som er tilpasset forskellige størrelses flytninger. Vi har derfor løsninger, hvor vi tilbyder 1 flyttemand til at komme og hjælpe, ligesom vi har løsninger, hvor vi stiller 3 flyttemænd til rådighed. Har du brug for mere end det, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen en skræddersyet løsning.

Vores priser starter helt nede fra 575 DKK i timen med 1095 DKK i timen som den højeste pris på vores pakkeløsninger. Det er billigt – og det er det, fordi vi ikke mener, det bør være dyrt at flytte hele virksomhedens inventar.

Leder du derfor efter et professionelt og erfarent flyttefirma, som samtidig er billigt, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag.

Hvad er inkluderet i prisen for flytning erhverv?

Som nævnt lige ovenfor er vi et billigt flyttefirma i Odense. Det der gør vores løsning blandt de billigste løsninger at vælge, er ikke kun prisen i sig selv – men alt det, der er inkluderet i prisen.

Når du vælger en af vores løsninger, er du altid garanteret at have følgende med i prisen:
• Flyttemænd
• Alukasse med lift
• Brændstof
• Forsikring
• Flyttekasser
• Moms

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke! Når vi siger, vi er blandt de billigste at vælge på markedet, er det fordi, du får en lav pris, hvor alt det du kunne tænke dig er inkluderet.

Når du får en pris fra os, kan du derfor regne med, at det er den endelige pris, og at der dermed ikke bliver lagt noget oveni, når vi er færdige med opgaven – netop fordi det alt sammen er inkluderet. Vi er med andre ord en sikker og gennemsigtig løsning at vælge, hvilket gør os til en attraktiv spiller på markedet.
Har du spørgsmål til vores priser eller det, som er inkluderet i prisen, er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder flytning erhverv på det meste af Fyn

Ligger dit firma ikke i Odense, og er du derfor i tvivl om, hvorvidt du kan få vores hjælp til at flytte? Så kan du være ganske rolig – vi dækker nemlig det meste af Fyn. Selvom vi kalder os for Fyns flyttefirma, er vi ikke begrænset til flytning i Odense.
Vi tilbyder gratis leje af kvalitetskasser som en del af prisen, da vi synes, du skal have mulighed for en optimal flytning. Vores flyttekasser er således hæftet sammen, så de bliver mere robuste, ligesom deres høje kvalitet sikrer, at dine ting i kassen er sikret i langt højere grad.

Det er en stor fornøjelse af hjælpe andre med at flytte, og vi tilbyder bl.a. flytning følgende steder på Fyn:
• Odense & Svendborg
• Langeskov & Nyborg
• Otterup & Bogense
• Assens & Ejby
• Kolding & Vejle
• Fredericia & Esbjerg
… Og mange andre steder på Fyn og dele af Jylland!

Vi og vores team elsker at hjælpe virksomheder med at flytte i nye lokaler og hjælper også gerne dig. Vi dækker helt sikkert også i dit område, hvorfor vi med garanti finder en løsning på det, du skal have hjælp til.

Du er i trygge og professionelle hænder hele vejen

Med os som dit flyttefirma i Odense er din erhvervsflytning dækket af en god flytteforsikring, som sikrer, at du og virksomhedens inventar er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Det er inkluderet i prisen, da vi har erfaret, at det er den bedste løsning for vores erhvervskunder. Det gør det tilmed til et trygt og professionelt valg, da du dermed ikke skal være nervøs for, hvad der sker, hvis uheldet skulle være ude.
Vi er et flyttefirma med stor erfaring inden for branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte.

Vores flyttefolk er desuden kompetente og professionelle og ved, hvad de har med at gøre. Dette mærker du allerede fra det øjeblik, du kontakter os. De har været igennem mange erhvervsflytninger og ved derfor, hvordan de skal håndtere inventaret, så det bliver passet bedst muligt på.

Vores flyttefolk er desuden udstyret med det rette materiel som sikrer, at flytningen sker hurtigt og effektivt. Det er i alles interesse, at flytningen sker så ukompliceret som muligt, hvorfor vi altid sender de flyttefolk afsted, som har størst erfaring og ekspertise inden for den opgave, du stiller.
Kontakt os gerne allerede i dag!
Skal vi tage hånd om din erhvervsflytning? Så ring på +45 50 13 34 18 allerede i dag.

Ring til os

på 50 13 34 48

Send en mail

info@flytkbh.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Vores kundeanmeldelser

Vi ledte efter et flyttefirma i Århus, og valget faldt på Flyt Jylland. Vi kan kun anbefale deres flyttemænd, super service og kommunikation.
178678845_140303624665565_4878557575103400347_n

Sidsel K.

5/5
Meget nem og overskuelig flytning, de holdte alle deres aftaler. Vi fik leveret flyttekasser 2 uger før selve flytningen. Vi havde fået rådgivning om nedpakning, så vi kunne beskytte vores inventar. Rigtig god oplevelse, KÆMPE stor anbefaling herfra.
review2

Khaled A.

5/5
Vi har været super tilfredse 😊😊 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender😊 Super flinke, imødekommende og grundige flyttemænd
review3

Ida

5/5