Flytning over broen

Vores priser

Timepris

895 DKK pr. time.

Fastpris

Kontakt os for en fast pris

Flytning fra Sjælland til Fyn eller Jylland?

Skal du flytte til eller fra øerne og leder du efter et det perfekte flyttefirma, der kan klare opgaven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi hos Flytkbh tilbyder også flytning til/fra øerne til favorable priser og høj kvalitet.

Når du vælger et firma til din flytning, så er det rart at have en god fornemmelse af, at der er tale om fagfolk, der respekterer både dig og dine ting. Det kan i den forbindelse være smart, at se på kundeudtalelser og ellers bare stole på sin mavefornemmelse. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvem der skal varetage flytningen af ens ting.

Først og fremmest er det selvfølgelig væsentligt, at alt kommer frem i hel og ubeskadiget stand. Derudover er det vigtigt alle reglementer mm. bliver overholdt. Men det er også vigtigt, at man har en tryg følelse undervejs og en vished om, at ens ting er i gode hænder. Kun på den måde vil den professionelle hjælp nemlig skabe mere ro og tryghed i flytteprocessen.

Hos Flytkbh sætter vi en ære i at have tilfredse kunder, hvilket også afspejles i vores kunders udtalelser. Vi er en fleksibel flytteforretning, der står til rådighed i forbindelse med alle typer og størrelse af opgaver – også over Øresund.

Hvis du drømmer om en tryg og gnidningsfri flytning til en af øerne, er vi et godt valg. Vi går nemlig til enhver opgave med stor seriøsitet og gør altid en ekstra indsats for at sikre vores kunders tilfredshed.

Ring til os

på 50 13 34 48

Send en mail

info@flytkbh.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Vores kundeanmeldelser

Vi ledte efter et flyttefirma i Århus, og valget faldt på Flyt Jylland. Vi kan kun anbefale deres flyttemænd, super service og kommunikation.
178678845_140303624665565_4878557575103400347_n

Sidsel K.

5/5
Meget nem og overskuelig flytning, de holdte alle deres aftaler. Vi fik leveret flyttekasser 2 uger før selve flytningen. Vi havde fået rådgivning om nedpakning, så vi kunne beskytte vores inventar. Rigtig god oplevelse, KÆMPE stor anbefaling herfra.
review2

Khaled A.

5/5
Vi har været super tilfredse 😊😊 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender😊 Super flinke, imødekommende og grundige flyttemænd
review3

Ida

5/5