Tungløft

Pengeskab

Pengeskabe kan være rigtig tunge, og det kræver derfor specielt udstyr at flytterundt. Vi flytter penge skabe, både for private og erhverv.

Ring for pris

Klaver

Klaver, flygel og Piano kan være meget svære at håndtere. Vi kræver derfor at de indpakket bedst muligt ind, så vi kan passe på dine ting.

Ring for pris

Hårde hvidevarer

Store og tunge hvidevarer, skal løftes i denne vinkel, ellers vil det gå udover de mekaniske dele. Vi har mange års erfaring, så vi kan altid hjælpe.

Ring for pris

Tungløft

www.flytjylland.dk er et Flyttefirma der er et alsidigt flyttefirma, som er i stand til at varetage alle opgaver. Vi har således også stor erfaring med tungløft for både private og erhverv.

Når du får os til at håndtere dit tunge gods, sikrer du, at det kommer sikkert frem til den adresse, du ønsker det flyttet til.

Vi går højt op i, at det for vores kunder bliver en god og tryg oplevelse – vi stiller derfor altid op med erfarent og kompetent personale samt professionelt udstyr, som både sikrer sikkerheden for vores medarbejdere og dit gods.

Har du noget tungt gods, vi skal hjælpe dig med at flytte?

Hvad er tungløft?

Hvis du i forbindelse med flytning eller lignende skal have håndteret eller flyttet tunge eller værdifulde ting, hvor det er vigtigt, at sikkerheden er i orden, skal du vælge Flyt Jylland til at hjælpe dig, da vi har stor erfaring med tungløft.

Du skal vælge os, fordi vi har uddannet personale inden for specialtransport samt det helt rigtige udstyr til at håndtere gods, der kræver tungløft.

Gods til tungløft er for eksempel:
Kopimaskiner
Klaverer
Pengeskabe
Hårde hvidevarer
Arkivskabe
… Og mange flere!
Når sådanne tunge ting skal flyttes, handler det ikke kun om at få stillet stærke flytteflok til rådighed. Det handler i lige så høj grad om at få stillet et flyttefirma til rådighed, som har den rette teknik og det rette udstyr. Det er med andre ord en opgave for fagfolk som os, da der er mange ting, som kan gå galt, hvis ikke det bliver håndteret korrekt.

Hvad koster en opgave med tungløft?

Når du får os til at klare din flytteopgave med tungløft, kan du være sikker på, at du bliver tilbudt en god og fair pris. Vi er blandt de billigste udbydere af tungløft på markedet og derfor kan du trygt kontakte os for et tilbud.

Når du kontakter os om en opgave, der inkluderer løft af tunge ting, kigger vi på, hvilket gods du skal have flyttet og vurderer derudfra, hvad det kommer til at kræve af personale og udstyr. Når vi har det på plads, vender vi tilbage med et billigt og skræddersyet tilbud, som du med garanti ikke kan finde billigere andre steder.

Husk på at selvom vi er billige, er vi ikke gået på kompromis med hverken uddannelse eller udstyr – du skal derfor ikke være nervøs for, om du ikke får samme tryghed og sikkerhed ved os som ved andre og dyrere løsninger. Udførslen, sikkerheden og erfaringen er den samme – vi har bare valgt at gøre det ekstra attraktivt at vælge os ved at tilbyde ekstra lave priser.

I hvilke områder tilbyder vi tungløft?

Selvom vi bryster os af at være Jyllands Flyttefirma, dækker vi faktisk det meste af Danmark. Vi vil gerne tilbyde vores service til så mange som muligt og derfor kører vi gerne langt for at hjælpe dig med at løse din opgave. Det er ikke noget, vi bare siger – men noget vi faktisk mener.
Derfor tilbyder vi tungløft følgende steder på Jylland:
• Aarhus og Randers
• Skanderborg og Horsens
• Vejle og Herning
• Viborg og Holsterbro
• Skive og Hobro
• Aalborg og Kolding
• Fredericia og Haderslev
… Og mange andre spændende steder på Jylland!

Vi er et meget alsidigt firma, der går højt op i at levere den bedst mulige service for vores kunder. Derfor strækker vi os også langt for at hjælpe dig med din opgave. Vi samler på glade og tilfredse kunder og vil naturligvis gerne have dig med i samlingen også – for det er vi sikre på, at vi er i stand til at gøre.

Hvis du ikke er helt sikker på, om vi udfører tungløft, der hvor du bor, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi sidder hele tiden klar ved telefonen – klar til at høre nærmere om din opgave.

Vi er et professionelt firma med professionelle folk

Sidder du lige nu og overvejer, om du skal vælge os frem for andre? Men er du ikke helt sikker i dit valg endnu?

Du kan med ro og tryghed i kroppen bestille os til at varetage tungløft. Vi er et fuldt ud professionelt firma med kompetente medarbejdere, der ved, hvad de har med at gøre. De har udført mange tungløftsopgaver gennem tiden og ved derfor ud fra deres erfaring, hvordan de skal håndtere den opgave, du stiller dem.

Vores medarbejdere er smilende, effektive og hurtige, ligesom de er forsigtige, omhyggelige og professionelle. De er passionerede omkring deres arbejde, hvilket du mærker, så snart de træder ind ad døren. Det er rart og sikkert for dig, da det er en garanti for, at de udfører arbejdet til dine forventninger og fulde tilfredsstillelse.

Er du overbevist om, at vi er i stand til at løfte opgaven for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på 42 91 34 13 eller på Flytjylland@gmail.com.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os

på 50 13 34 48

Send en mail

info@flytkbh.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Vores kundeanmeldelser

Vi ledte efter et flyttefirma i Århus, og valget faldt på Flyt Jylland. Vi kan kun anbefale deres flyttemænd, super service og kommunikation.
178678845_140303624665565_4878557575103400347_n

Sidsel K.

5/5
Meget nem og overskuelig flytning, de holdte alle deres aftaler. Vi fik leveret flyttekasser 2 uger før selve flytningen. Vi havde fået rådgivning om nedpakning, så vi kunne beskytte vores inventar. Rigtig god oplevelse, KÆMPE stor anbefaling herfra.
review2

Khaled A.

5/5
Vi har været super tilfredse 😊😊 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender😊 Super flinke, imødekommende og grundige flyttemænd
review3

Ida

5/5